CINCIN PERAK ZAMRUD ISI RAMBUT BUNIAN ASLI

CINCIN ZAMRUD ISI RAMBUT BUNIAN IKAT PERAK ASLI. BERKHADAM.
HAK MILIK ALAM GHAIB.

HARGA: RM6XX

AMPUH:
PENGARUH DIRI
PENGARUH KATA
PENGARUH FIKIRAN
TENAGA DALAMAN
PENGASIHAN
PENYERI WAJAH
PELARIS BISNES
PENGERAT HUBUNGAN
PENGERAT BISNES
PELARIS DIRI
UNTUK DIMAHARKAN SEGERA

BATU INI DIPEROLEHI DENGAN CARA MISTIK MELALUI ZIKIR OLEH PEMILIKNYA DAN DENGAN RAHMATNYA DIKETEMUKAN DENGAN SESEORANG DIALAM MIMPI DAN MENGAKUI DIRINYA ADALAH MAKHLUK ALAM BUNIAN.

DIDALAM MIMPI TERSEBUT BELIAU DIKEHENDAKI MENCARI SESUATU YANG TELAH DISEDIAKAN UNTUK DIRINYA DAN TELAH MEMBERI PETUNJUK PADANYA DIMANA SEGALANYA TERLETAK NAMUN TEMPATNYA DIRAHSIAKAN DAN CARA BELIAU MENDAPAT BATU INI ADALAH DENGAN CARA PENGGALIAN DAN BEBERAPA BUTIR BATU MENTAH DIJUMPAI DAN MERUPAKAN BATU YANG SANGAT AMPUH DALAM PENGARUH, PENUNDUK, PENGGERUN DAN MAMPU MEMBACA FIKIRAN MANUSIA JIKA DIBERKATI.

KEADAAN BATU YANG BERWARNA HIJAU INI ADALAH ZAMRUD DAN BUKAN ZAMRUD BIASA KERANA JIKA DILIHAT DIGAMBAR YANG KAMI PAPARKAN TERDAPAT SEHELAI RAMBUT PENDEK YANG DIPERCAYAI MILIK PENDITA DARI ALAM GHAIB.

BATU INI DIBAWA KEPADA TOK GURUNYA DAN IANYA DIKENALPASTI SEBAGAI BATU ASLI DAN DIKENALI SEBAGAI BATU ZAMRUD ISI RAMBUT BUNIAN SEPERTI JUGA BATU URAI NAMUN IANYA MERUPAKAN BATU ZAMRUD YANG BERISIKAN RAMBUT PENDITA DARI ALAM GHAIB YANG TELAH DITANAM DALAM BATU RIBUAN TAHUN LAMANYA..ALLAHUALLAM..
PM 012-5329588.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

TERAS KAYU MENANG

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

Besi Leleh Ampuh Khasiat

RAJA KAYU PUTIH ASLI

Cincin Besi Kuning Asli untuk pendinding

GELANG KAYU KEMUNING EMAS

Besi kursani asli berkhadam

FOSIL KAYU MALAM ASLI

BATU FAIRUZ SULTANA ASLI