Keris Kecil Dewadura Berkhadam


USIA 150 TAHUN KERIS KECIL BERDIRI BERKHADAM

WARISAN KETURUNAN KHASIAT TERTINGGI 

MAMPU MEMBACA FIKIRAN
MAMPU BERLAWAN
PENGARUH FIKIRAN
TENAGA DALAMAN
TENAGA BATIN
TENAGA BADAN
KEKUATAN TUBUH
PENUNDUK
KEBAL DARURAT
KETAHANAN LUKA
KALIS LUKA
MAMPU MEMBACA PERGERAKAN MUSUH

KHASIAT DAN KEINDAHAN KERIS KECIL DEWADURA

KERIS INI 4 BERSAUDARA DAN BERASAL DARI PULAU KARIMUNJAWA SEBELAH UTARA JEPARA INDONESIA, MASYARAKAT DIPERKAMPUNGAN INI AMAT TRADISIONAL KEHIDUPANNYA TIADA ELEKTRIK MAHUPUN AIR PAIP, MEREKA HIDUP DALAM KEDAAN YANG CUKUP MINIMAL TIDAK MENGAGUNGKAN KEMAJUAN MAHUPUN TEKNOLOGI.

KERIS KECIL ADALAH MERUPAKAN SALAH SATU KEPERLUAN YANG PENTING BAGI PENDUDUK LELAKI KAMPUNG INI YANG RATA-RATA MEMILKI KERIS KECILNYA SENDIRI SEJAK DARI LAHIR LAGI DAN JUGA MEMILIKI KERIS PUSAKA DARI TURUN TEMURUN..
KERIS KECIL INI ADALAH DARI KAWASAN TANAH JAWA INDONESIA. KERIS DARI TANAH JAWA MERUPAKAN KERIS YANG PALING AMPUH DAN KUAT KHADAM NYA.

MENGIKUT KISAH WARISNYA INI KERIS INI DIPERBUAT DAN DIHASILKAN UNTUK MELINDUNGI DIRI DARI KECEDERAAN,SANTAU,PENDINDING DAN PELBAGAI LAGI KHASIAT SEPERTI YANG DISENARAIKAN. KERIS INI DIHASILKAN DARI 7 JENIS BESI ANTARANYA BESI WAJA,IBU BESI,BESI LINTAH,BESI PUTIH,BESI MATEORITE,TERAS BADAR BESI DAN PAKU TIANG SERI..

PENGHASILAN KERIS SEDEMIKIAN RUPA ATAS PERMINTAAN MOYANGNYA KERANA KERIS INI DIHASILKAN ATAS KEPERLUAN PENJAGA DIRI DAN KELUARGA SEWAKTU BERTARUNG DAN MERANTAU JAUH KEDALAM HUTAN,CUKUP AMPUH DIJADIKAN PENDAMPING DIRI DARI MALAPETAKA DAN HASAD DENGKI,MALAH MAMPU KEBAL DARURAT SEKIRANYA KITA IKHLAS..

SETELAH DIPERIKSA OLEH PAKAR PERUBATAN USTAZ AZLY KERIS KECIL INI BERKHADAM PERINGKAT TERTINGGI JIN ISLAM YANG DIKENALPASTI.           

MENGAPA ANDA PERLU MENDAPATKAN  KERIS INI:

1. KERIS KECIL INI ADALAH KERIS ANTIK YANG BERUSIA LEBIH 150 TAHUN DAN BERKHADAM KERIS MAMPU BERDIRI SEPERTI DIDALAM GAMBAR.
2. KERIS KECIL WARISAN DARI KETURUNAN DEWADURA..
3. UNTUK PELABURAN YANG MENGUNTUNGKAN HARGA PASARAN KERIS KECIL ANTIK SEPERTI INI MENCECAH PULUHAN RIBU RINGGIT.
4. KHASIAT DAN KEAMPUHAN MATA RENCONG INI AKAN MENJADI KAN PEMILIKNYA MEMILIKI KEHEBATAN PENDINDING DIRI YANG LEBIH KUAT,PEMAMPAN DIRI DARI MUSUH DAN YANG PALING PENTING MENJADI PENGGERUN PADA MUSUH.

KEPADA YANG BERMINAT SILA SMS/WHATSAPP  012-5329588 (EN. MAZRI)

Catatan popular daripada blog ini

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

Batu serai bunian berubah warna

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

Besi Leleh Ampuh Khasiat

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN PERAK BATU MARJAN MERAH ASLI

TERAS KAYU MENANG

CINCIN BATU SISIK NAGA HIJAU ASLI