Geliga Lintah berkhadam hak milik Alam GhaibASSALAMUALALIKUM W.B.T DIUCAPKAN KEPADA PARA PEMINAT DAN PENGUMPUL BARANGAN MISTIK
KAMI INGIN MEMAHARKAN GELIGA LINTAH BERKHADAM DARI PENDITA ALAM GHAIB INI ATAS PERMINTAAN PEMILIKNYA,SEBELUM INI PERNAH MEMAHARKAN GELIGA DAN MASTIKA DARI HAIWAN YANG MERUPAKAN MINAT DAN KOLEKSI PERIBADI..

ANDA DIKEHENDAKI MEMBACA MAKLUMAT DIBAWAH DAHULU...

FAHAMI HAKIKAT PEMAKAIAN BATU CINCIN DAN PERMATA

Sebagai seorang muslim kita mesti meletakkan 100% pergantungan kita kepada Allah SWT. Tidak ada sesuatu pun yang dapat mendatangkan kebaikan kecuali dengan izin Allah dan tiada suatupun yang bisa membawa mudharat melainkan dengan izin Allah jua. Pemakaian dan penggunaan batu ataupun apa saja benda-benda yang mempunyai kelebihan padanya (dengan izin Allah) adalah tidak salah, akan tetapi mestilah benar-benar/ sungguh difahami dan yakin akan hakikat penggunaan / pemakaiannya.

Pemakaian dan penggunaan batu hanyalah salah satu cara/ usaha untuk mencapai tujuan masing-masing. Sama juga dengan penggunaan ubat (ubat dari hospital atau ubat tradisional dari akar-akar kayu) apabila kita mengalami sakit kepala atau sakit-sakit lain. Kita hanya berusaha dengan kelebihan/ sifat yang ada pada ubat tersebut untuk menghilangkan sakit tetapi kuasa untuk meyembuhkan adalah dalam kekuasaan Allah, jika Allah mahu nescaya sembuhlah kita dari sakit dan begitulah juga sebaliknya.

Batu atau kayu atau apa-apa saja benda yang istimewa adalah anugerah Allah yang sememangnya tidak sia-sia penciptaannya. Seperti garam yang bersifat masin, begitulah juga batu-batu yang istimewa ini bersifat dengan sifat yang wujud padanya  masing-masing.  Hanya orang yang tahu (berilmu) sahaja yang dapat mengambil manafaat daripadanya. Silalah fahami bahawa Batu-batu tersebut tidak mempunyai kuasa. Batu-batu tersebut hanyalah mempunyai kelebihan/ keistimewaan dengan sifat yang ada padanya tetapi kuasa mutlak adalah ditangan Allah. Jadi janganlah lari daripada penggantungan kita sepenuhnya kepada Allah jua. Semoga anda semua mendapat kefahaman yang sungguh tentang hakikat pemakaian batu permata dan beroleh kejayaan dalam cita-cita serta tujuan anda selagi anda tetap diatas jalan Allah. Amin.

SEDIKIT MAKLUMAT TENTANG GELIGA LINTAH JANTAN DARI ALAM GHAIB OLEH PEMILIKNYA

GELIGA LINTAH JANTAN ASLI INI DIPEROLEHI DARI SAHABATNYA DI INDONESIA YANG MERUPAKAN PENGUSAHA LINTAH TERBESAR DISANA,GELIGA LINTAH INI ADALAH HASILAN DARIPADA SEEKOR LINTAH DEWASA YANG TELAH MAMPU MENGHASILKAN ANAKNYA SENDIRI DAN GELIGA INI DITEMUI PADA LINTAH YANG AKTIF DALAM MENHASILKAN BAKA YANG TERBAIK DAN SAIZ LINTAH INI MENCECAH SEHINGGA 13INCI PANJANGNYA DAN MERUPAKAN LINTAH GRED A..SEWAKTU MEMBUAT PEMERIKSAAN RUTIN PADA TERNAKANNYA BELIAU TELAH MENEMUI SESUATU SEPERTI DARAH BEKU DI MULUT LINTAHNYA DAN APABILA DIAMATI IANYA LEMBUT DAN SEPERTI JELI DAN BELIAU MENGAMBIL DAN MENYIMPANNYA DIDALAM BEKAS KECIL DAN DIBIARKAN SEHINGGA PADA SUATU HARI BILA DILIHAT SEMULA JELI ITU TELAH BERUBAH KERAS SEPERTI BATU,DAN APABILA DITUNJUK PADA SAHABATNYA IA MENGATAKAN ITU ADALAH GELIGA LINTAH DAN AMAT AMPUH UNTUK PENAWAR RACUN DAN PENYEMBUH PELBAGAI PENYAKIT DAN PELBAGAI LAGI KHASIAT YANG MUNGKIN MENGEJUTKAN DIRI KITA SENDIRI..

APABILA PIHAK KAMI MENILAI DAN MEMERIKSA DENGAN CARA GHAIB GELIGA INI MEMILIKI KHADAMNYA TERSENDIRI DAN AMAT AMPUH DALAM KHASIAT DIBAWAH

PENAWAR RACUN

PELARIS

PENYEMBUH PENYAKIT

PENGIKAT KASIH

PEMANIS

MAHAR: PM 012-5329588 UNTUK MAHAR

Catatan popular daripada blog ini

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

BESI KURSANI ASLI

Besi Leleh Ampuh Khasiat

Batu serai bunian berubah warna

TERAS KAYU MENANG

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

FOSIL KAYU MALAM ASLI