Cincin Besi Kuning Badar Besi


BATU BADAR BESI DALAM BATU BERKHADAM ALAM GHAIB ASLI

KHASIAT

TENAGA BADAN
MAMPU BERLAWAN
KEKUATAN TUBUH
PENUNDUK
TENAGA DALAMAN
KEBAL DARURAT
KALIS LUKA
KALIS JATUH

ASAL-USUL BATU BADAR BESI DALAM BATU

BADAR BESI YANG TERTANAM DALAM BATU INI DIMILIKI DENGAN PERTUKARAN DIALAM SEBELAH SANA DENGAN CARA GHAIB OLEH PEMILIK YANG INGIN MERAHSIAKAN NAMANYA ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU,MENGIKUT KATA BELIAU BEBERAPA ITEM MENJADI GALANG GANTI UNTUK BATU INI MENJADIKAN IANYA TAK TERNILAI DARI SEGI KESUKARAN UNTUK MENDAPATKANYA.

KHASIAT YANG TINGGI DIGABUNGKAN DENGAN PENGIKAT DARI BESI KUNING MENJADIKAN KHASIAT BERTAMBAH BERKALI GANDA SEHINGGA PEMILIK ASAL MERASAKAN PERBEZAAN YANG KETARA SELEPAS MEMILIKINYA SELAMA LEBIH 15 TAHUN,

CINCIN INI ANTARA KOLEKSI BELIAU YANG INGIN DILEPASKAN SELAIN DARIPADA SEBUTIR LAGI ADIK BERADIK BATU IN,MENGIKUT PEMILIKNYA CINCIN INI MEMPUNYAI KHADAMNYA SENDIRI,DAN AKAN DIPERTURUNKAN KEPADA PEMILIK BARU,CINCIN INI AMAT SESUAI UNTUK AHLI POLITIK,PENGURUS SYARIKAT,DAN KETUA ORGANISASI INI KERANA ANDA AKAN DIHORMATI DAN DIPATUHI,MANAKALA BAGI PESILAT DAN PEGAWAI PENGUAT KUASA MENJADIKAN ANDA DIGERUNI DAN DIPATUHI SEWAKTU BERTUGAS ATAUPUN BERTARUNG..ALLAHUALLAM 

KHASIAT BATU BADAR BESI

BATU INI BERGUNA UNTUK MENGELUARKAN UNSUR NEGATIF DALAM BADAN CONTOHNYA BAHAN TOKSIN DAN KOTORAN DANGAN CARA MELURUTKAN PADA SENDI DAN BAHAGIAN YANG DIKATAKAN BERMASALAH ATAU SAKIT.IANYA JUGA MAMPU MENAKUTKAN MAKHLUK GHAIB YANG CUBA MENAKUTKAN KITA DENGAN TARIKAN MEDAN MAGNETIK YANG HALUS PADA UNSUR BATU SEMULA JADI INI DAN BATU INI BUKAN SEPERTI MAGNET BIASA DAN HANYA MELEKAT PADA MAGNET JUGA ADANYA...ALLAHHUALLAM..

BATU BADAR BESI

Batu badar besi juga biasa disebut sebagai batu pati ayam atau istilah sainsnya ialah magnetsteen kerana apabila diajukan besi magnet padanya, batu tersebut akan bergerak berputar-putar. Masyarakat umum mengenali batu badar besi dalam golongan pusaka mistik yang diyakini memberi khasiat dan kelebihan yang banyak.

Batu badar besi mengandungi unsur ferum dengan kandungan oksigen yang tinggi sehingga memiliki warna abu kehitaman dan memiliki kekerasan 5-6 skala Mohs. Sebenarnya batu badar besi banyak dijumpai didaerah brazil, mexico, Australia dan amerika yang mana dekat dgn kawasan pergunungan yang sering terjadi banjir lahar ratusan tahun dahulu. 

Cerita masyur yang diketahui mengenai khasiat batu badar besi adalah banyak sekali. Yang paling utamanya sebagai pagar diri, mampu melindungi pemiliknya dari bahaya sihir dan menghindarkan aura jahat.

MAHAR: PM 012-5329588 UNTUK MAHAR

Catatan popular daripada blog ini

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

BESI KURSANI ASLI

Besi Leleh Ampuh Khasiat

Batu serai bunian berubah warna

TERAS KAYU MENANG

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

FOSIL KAYU MALAM ASLI