Ebook Ilmu Penunduk

E-BOOK ILMU PENUNDUK
www.wasap.my/60125329588

"...mempunyai 4 tajuk utama, 159 tajuk lanjutan dan pelbagai jenis amalan ilmu penunduk sebagai pelengkap."

SIAPA YANG PATUT MEMILIKI EBOOK INI?

Ebook Ilmu Penunduk ini adalah untuk:-

1. Semua individu yang boleh digelar “ketua” (leader) dalam masyarakat, baik apa pun jawatan atau panggilan anda. Seperti guru dan jurulatih (instruktor) seni silat atau beladiri lain yang mempunyai anak buah yang ramai, para pengamal pengubatan secara batin yang mempunyai anak-anak murid. Pengetua, ketua kampung, ketua kelas, pengerusi sesebuah pertubuhan, malah ketua keluarga sekalipun. Ringkasnya, sesiapa sahaja yang boleh digelar “ketua” baik dalam komuniti besar mahupun komuniti kecil. Ebook Ilmu Penunduk ini adalah untuk kewibaan dan karisma diri anda di mata anak-anak buah mahupun di mata masyarakat kerana siapa anda di mata masyarakat akan ditentukan oleh kewibawaan dan karisma yang ada pada anda.

2. Semua individu yang mendapat perhatian masyarakat di sekeliling dan sering tampil di khalayak ramai seperti penyanyi, pelakon, usahawan berjaya yang selalu memberi ceramah-ceramah motivasi, fasilitator-fasilitator walau apa pun jurusan yang anda sampaikan dan seumpamanya. Ringkasnya, sesiapa sahaja yang sering mendapat perhatian masyarakat. Ilmu Penunduk adalah satu cabang daripada Ilmu Pengasih dan ia adalah untuk ketrampilan anda, untuk meningkatkan ‘aura’ dan pesona anda di kalangan masyarakat yang memandang atau mendengar suara anda.

3. Isteri-isteri atau suami-suami yang ingin dituruti, dicintai, dihormati dan disanjungi oleh suami atau isteri masing-masing. Melalui ebook keilmuan ini, sekiranya anda mempelajari, menghayati seterusnya mengamalkan dengan hati yang ikhlas, insyaallah apa yang anda inginkan akan menjadi kenyataan. Ia adalah salah satu daripada ikhtiar yang boleh anda lakukan.

4. Lelaki atau wanita yang ingin dihormati dan disegani. Ebook Ilmu Penunduk ini mampu membantu anda untuk memenuhi impian tersebut. Contohnya untuk menghadiri temuduga, untuk berjumpa dengan orang-orang kenamaan, untuk berucap di khalayak ramai dan seumpamanya. Apa yang penting adalah anda mempelajarinya, menghayatinya, faham dan mengamalkannya dengan ikhlas. Insyaallah akan berjaya.

5. Lelaki atau wanita yang bermasalah dalam mendapat perhatian dan kesefahaman daripada tunang, kekasih, keluarga, saudara-mara, jiran tetangga, sahabat sepejabat, majikan atau seumpamanya. Insyaallah, ilmu pengetahuan yang bakal anda pelajari ini akan dapat membantu.

6. Suami-suami yang berpoligami (berkahwin lebih daripada satu) iaitu untuk menjadikan isteri-isteri anda sentiasa mematuhi, bersefahaman, saling menghormati, tidak berlaku curang dan untuk kesejahteraan rumah-tangga anda. Tidak perlu anda berbelanja besar pergi “berubat” sedangkan anda sendiri akan mampu melakukannya setelah mempelajarinya sendiri. Namun perlu diingatkan bahawa, ilmu pengetahuan seumpama ini bukanlah untuk kepentingan diri sendiri dan kerana nafsu semata-mata, hati perlu ikhlas dan bukan berniat di sebaliknya.

7. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup berfikiran terbukadan sanggup berminda optimistik, tiada memandang sesuatu di sudut negatif semata-mata, termasuklah berkaitan dengan ilmu-ilmu pengetahuan yang akan diketengahkan ini. Anda perlu faham bahawa baik dan buruk itu ada di mana-mana dan begitu jugalah dalam soal ini. Sebenarnya, individu itu sendirilah yang akan menentukan jalan yang akan dilaluinya nanti berpandukan apa jua ilmu pengetahuan yang telah dipelajari, sama ada untuk kebaikan ataupun kejahatan.

8. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin memahami rahsia-rahsia ilmu penunduk serta jenis-jenisnya yang sememangnya telah wujud sejak zaman dahulukala lagi dan sanggup faham bahawa ilmu pengetahuan seumpama itu sebenarnya masih ada dan tersimpan di dada golongan tertentu dalam masyarakat kita.

9. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuka mindadan hati untuk memahami apakah itu ilmu penunduk serta jenis-jenisnya tanpa membuat kesimpulan awal tentangnya (selalunya kesimpulan negatif). Bak kata orang, “Hanya jauhari yang mengenal maknikam” dan “Tak kenal maka tak cinta”.

10. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin mempelajari dengan pantas selok-belok ilmu penunduk serta jenis-jenisnya tanpa perlu pergi merantau ke seluruh ceruk rantau semata-mata ingin mempelajari, seterusnya menguasai ilmu-ilmu pengetahuan seumpama itu yang amat jarang didedahkan.

11. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang mengakui bahawa ilmu Allah itu amat luas dan tidak sekali berfikir secara negatif dengan keegoan bahawa tiada wujud ilmu pengetahuan seperti yang bakal dinyatakan.

12. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuang jauh keegoan dan membuka hati untuk berkongsi ilmu pengetahuansesama manusia, sesungguhnya ilmu Allah sangat luas.

FAEDAH-FAEDAH EBOOK ILMU PENUNDUK UNTUK ANDA

Berikut disenaraikan faedah-faedah yang akan anda perolehi dengan memiliki ebook Ilmu Penunduk ini:-

KEKASIH, ISTERI ATAU SUAMI AKAN LEBIH MENGHORMATI, MENYANJUNGI DAN MENYAYANGI ANDA

* Penguasaan terhadap ilmu-ilmu penunduk pelbagai jenis yang terdapat di dalam ebook ini akan mampu menjadikan kekasih atau isteri/ suami anda akan lebih menghormati, menyanjungi dan menyayangi anda. Perlu saya jelaskan bahawa ilmu-ilmu penunduk bukanlah ilmu-ilmu pukau, kerana sebenarnya ilmu-ilmu pukau adalah "ilmu hitam" yang digolongkan dalam jenis "menundukkan" peringkat tinggi (ilmu pukau yang dimaksudkan adalah pukau jenis ghaib dan bukannya hypnosis perubatan). Maknanya, melalui ilmu-ilmu penunduk, kekasih atau isteri/ suami anda akan lebih menghormati, menyanjungi dan menyayangi anda dalam keadaan mereka sedar sepenuhnya, boleh berfikir secara logik, boleh menilai dengan rasional dan mereka tetap seperti sediakala. Cuma, penguasaan anda terhadap amalan tersebut yang akan menjadikan anda begitu hebat pada pandangan mereka. Anda akan faham setelah mempelajarinya.

ANDA AKAN SELALU DIHORMATI, DITURUTI DAN DISEGANI OLEH ORANG-ORANG DI SEKELILING ANDA

* Dengan mempelajari, mengamalkan dan menguasai ilmu-ilmu penunduk yang terdapat di dalam ebook ini, anda akan selalu dihormati, dituruti dan disegani oleh orang-orang di sekeliling anda. Setiap orang yang berhadapan dengan anda akan merasa lemah hatinya, merendah diri dan akur dengan kewibaan anda (sekiranya anda mengamalkannya). Keadaan ini akan memudahkan pelbagai urusan yang anda ingin lakukan.

SETIAP KATA-KATA YANG ANDA SAMPAIKAN AKAN SELALU DIDENGAR DAN DIHAYATI

* Setiap kata-kata atau ucapan yang keluar dari bibir anda akan selalu didengan dan dihayati oleh pendengar-pendengar anda. Sekiranya anda seorang pemimpin dan sedang membuat ucapan kepada masyarakat atau komuniti yang dipimpin, ucapan-ucapan anda akan selalu diikuti. Sekiranya anda seorang penyanyi, nyanyian anda akan selalu dihayati dan didengar. Sekiranya anda seorang guru, pelajaran yang anda berikan akan selalu difahami dengan sepenuh hati oleh pelajar-pelajar anda, dan begitulah seterusnya. Pendek kata, setiap apa yang anda sampaikan dan perkatakan akan menjadi sesuatu yang sangat bermakna kepada orang-orang di sekeliling anda.

DITURUTI OLEH ANAK-ANAK, KEKASIH, SUAMI/ ISTERI BUKANLAH SUATU MASALAH BAGI ANDA

* Dengan mempelajari dan menguasai ilmu-ilmu penunduk, setiap saranan yang anda berikan, setiap pandangan yang anda sampaikan dan setiap nasihat yang anda ucapkan akan selalu dituruti oleh anak-anak, kekasih, suami/ isteri atau orang-orang yang mendengarnya. Ia bukanlah menjadi masalah lagi bagi anda walaupun siapa diri anda pada pandangan mereka sebelum ini. Jika anda selama ini mempunyai anak-anak yang degil, insyaallah mereka akan patuh. Jika anda mempunyai suami/ isteri yang selalu menidakkan setiap apa yang anda katakan, insyaallah mereka akan selalu menuruti dan membenarkan ucapan anda. Dan begitulah seterusnya.

ANDA TIDAK PERLU BERBELANJA BESAR UNTUK MENDAPATKAN PERHATIAN SI DIA

* Pelbagai cara dilakukan oleh seseorang untuk mewujudkan perasaan hormat, dituruti dan untuk mendapatkan perhatian daripada si dia (kekasih hati atau si suami/ si isteri yang tersayang). Ada yang sanggup membeli kosmetik pelbagai jenama dengan harga yang sungguh mahal. Ada yang sanggup berbelanja ribuan ringgit untuk membuat pembedahan plastik, menyedutan lemak, melakukan silicon transplant, pembuangan melanin kulit, pergi ke spa setiap hari, urutan wajah dan seumpamanya. Ada juga yang sanggup berlapar dahaga, berpantang itu dan ini, berdiet dengan tegas dan membuat senaman-senaman mendadak yang mungkin akan mencederakan. Anda tidak perlu terlalu fanatik dengan kaedah-kaedah di atas kerana anda bakal  mempelajari segala ilmu pengetahuan dan amalan yang terkandung di dalam ebook ini. Setelah anda menguasainya, anda tidaklah perlu lagi berbelanja begitu besar untuk mendapatkan perhatian si dia.

KEWIBAAN DAN KARISMA ANDA AKAN TESERLAH DENGAN AURA YANG TERSENDIRI

* Dengan mempelajari dan menguasai segala aspek ilmu penunduk (sebagaimana yang terkandung di dalam ebook ini), kewibaan dan karisma anda akan teserlah dengan aura yang tersendiri. Orang-orang di sekeliling anda akan merasa hormat, memandang anda dengan penuh yakin, setiap ucapan akan didengar. Saranan, cadangan, ucapan dan tuturkata anda akan menjadi azimat berkesan buat sesiapa yang mendengarnya.

PERCAKAPAN ANDA TIDAK AKAN DITENTANG LAGI KERANA ANDA AKAN SENTIASA DITURUTI DAN DISEGANI

* Percakapan anda tidak akan ditentang lagi kerana anda akan sentiasa dituruti dan disegani oleh sesiapa juga di sekeliling anda. Diri anda umpama sebuah magnet yang boleh menarik orang-orang di sekeliling anda untuk menghayati, mendengar dan sekaligus menuruti tuturkata anda. Sesiapa sahaja ingin menjadi kawan, ingin mengenali anda, malah ingin menjadi anak buah atau orang penting di bawah anda kerana kehebatan yang terpancar pada diri anda tiada terpandang di mana-mana. Anda akan faham setelah anda mengalaminya sendiri.

SEMUA ORANG AKAN KAGUM DENGAN KEWIBAAN DAN KEBOLEHAN  YANG ADA PADA DIRI ANDA

*  Dengan mempelajari segla selok-belok dan ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam ebook ini, semua orang akan merasa kagum dengan kewibawaan dan kebolehan yang ada pada diri anda. Anda sangat hebat di mata mereka dan apabila anda mengusulkan sesuatu, ia tetap akan dituruti. Seolah-olah semua yang anda perkatakan adalah benar belaka. Ini akan memudahkan pelbagai urusan yang ingin anda lakukan, seterusnya mempercepatkan apa jua hasrat yang ingin anda capai.

SEMUA BERKAITAN ANDA AKAN DISENANGI OLEH ORANG-ORANG DI SEKELILING ANDA

* Tidak kira siapa anda, memiliki jawatan tinggi ataupun rendah, pekerja biasa atau kerja sendiri, semua berkaitan anda akan disenangi oleh orang-orang di sekeliling anda. Jika anda pekerja, anda akan dihormati dan disenangi oleh majikan, jika anda pelajar, anda akan dikasihi dan disenangi oleh guru-guru, jika anda isteri, anda akan dihormati, disanjungi dan disenangi oleh suami, jika anda menghadiri temuduga, anda akan disenangi oleh penemuduga. Jika anda selalu disenangi, segala-gala urusan yang ingin anda lakukan pun akan menjadi mudah.

ANDA BAKAL MEMILIKI ILMU PENGETAHUAN YANG AMAT BEHARGA WARISAN TURUN-TEMURUN SEJAK DAHULUKALA

* Anda bakal mengetahui dan memiliki ilmu pengetahuan yang amat beharga warisan turun-temurun sejak dahulukala lagi. Sebuah warisan yang hampir pupus oleh arus pemodenan. Inilah satu-satunya peluang anda untuk mempelajari, memahami dan menguasainya. Setelah anda mempelajarinya (sebagaimana yang terkandung di dalam ebook ini), barulah anda faham bagaimana kehidupan yang penuh dihormati, disanjungi, dan dituruti oleh orang-orang yang anda sayangi. Tentu hidup anda akan menjadi sungguh bahagia.

MENAMBAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI UNTUK BERHADAPAN DENGAN MASYARAKAT

* Keyakinan anda pada diri sendiri akan meningkat melalui penguasaan amalan-amalan yang terkandung di dalam ebook ini. Jika anda guru, pelajaran yang anda berikan akan menjadi lebih efektif kerana perkataan anda akan didengar. Jika anda seorang penyanyi atau pelakon, nyanyian dan lakonan anda akan dihayati. Begitu mengasyikkan buat penonton. Jika anda adalah usahawan berjaya yang mempunyai anak buah yang ramai dan merupakan ketua (leader) usahawan-usahawan lain, kewibawaan dan karisma anda akan menyerlah. Begitulah seterusnya. Semuanya akan anda pelajari melalui ebook yang jarang didapati ini nanti.

MENJADIKAN ANDA SENTIASA CERIA DAN BERSEMANGAT SETIAP HARI

* Ilmu-ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam ebook ini, jika anda pelajari, amalkan dan kuasai sehingga sebati dengan diri anda, ia akan menjadikan anda sentiasa ceria dan bersemangat setia hari. Setiap urusan akan menjadi mudah kerana sesiapa sahaja yang berurusan dengan anda akan merasa mudah dan senang hati terhadap diri anda. Keceriaan yang lahir daripada amalan yang berterusan akan menjadikan anda sukar untuk dimamah usia. Walaupun umur meningkat, namun anda tetap nampak muda di wajah dan tubuh badan. Zahir dan batin akan sentiasa muda, penyakit mudah disembuhkan  kerana hati selalu senang.

ANAK-ANAK AKAN MENYIMPAN HARAPAN UNTUK MENGIKUT JEJAK LANGKAH ANDA

* Sekiranya anda memiliki ilmu pengetahuan dan amalan yang hebat, pengalaman yang mendalam bagaimana menguasai ilmu-ilmu penunduk pelbagai jenis yang amat jarang dimiliki dan kebolehan menjadikan diri sentiasa dihormati, disanjungi, disenangi dan dituruti, sudah tentu anak-anak anda akan menyimpan impian untuk mengikut jejak langkah anda suatu hari nanti. Mereka tentu ingin menjadi sehebat anda suatu hari nanti.

MASYARAKAT DI SEKELILING AKAN MENGAKUI KEWIBAAN YANG ADA PADA ANDA

* Masyarakat di sekeliling akan mengakui kewibawaan yang ada pada diri anda. Kerana anda memiliki apa yang tidak dimiliki oleh kebanyakan orang. Anda punya ilmu pengetahuan dan amalan-amalan yang hebat, dihormati, dituruti dan disenangi oleh semua orang dan sering mendapat perhatian ramai. Segala-gala berkenaan dengan anda cukup disenangi masyarakat dan tidak mustahil anda akan beroleh kebaikan daripada keadaan-keadaan tersebut.

ANDA AKAN MENJADI PAKAR RUJUK BAGI KAWAN-KAWAN ANDA DALAM HAL-EHWAL ILMU PENUNDUK PELBAGAI JENIS

* Sudah pasti anda akan menjadi tempat rujukan utama kepada kawan-kawan anda apabila mereka  mula melihat perubahan anda dan mula menyedari kelebihan anda berkaitan dengan hal-ehwal ilmu penunduk pelbagai jenis. Anda adalah orang yang berilmu pengetahuan tinggi bagi mereka, baik dari aspek ketrampilan luaran ataupun kebolehan dalaman. Anda akan menjadi pakar bagi mereka berkenaan dengan pelbagai permasalahan mereka.

SESIAPA SAHAJA AKAN MEMILIH UNTUK MENJADI KAWAN DAN BUKANNYA MENJADI LAWAN ANDA

* Dengan penampilan yang hebat, selalu dihormati, dituruti, amat disenangi, berkarisma dan penuh keyakinan, sesiapa sahaja di sekeliling anda akan lebih suka memilih untuk menjadi kawan daripada menjadi lawan anda. Keadaan ini akan terjadi apabila mereka merasakan bahawa anda memiliki sesuatu yang lebih baik yang tiada pada mereka. Sama ada dari segi ilmu pengetahuan, kepimpinan, kekuatan, potensi atau seumpamanya. Ini kerana, anda kini telah memiliki "aura" yang tersendiri.

WHATSAPP SEGERA JIKA TUAN PUAN BERMINAT.
www wasap.my/60125329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

TERAS KAYU MENANG

Besi Leleh Ampuh Khasiat

BATU FOSIL KELOR ASLI. KAYU JADI BATU.

BESI TOWO ASLI BESI LANGKA

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN PERAK TERAS KENAUNG HITAM ASLI