Besi Leleh Ampuh Khasiat

BESI LELEH BESI AMPUH KHASIAT
HARGA: RM9XX

BUTIRAN PERTAMA YANG PALING AMPUH DAN KUAT KHASIATNYA

KEBAL DARURAT
PENAWAR RACUN HAIWAN
PENGARUH DIRI
PENGARUH KATA
PENGARUH FIKIRAN
TENAGA DALAMAN
KEKUATAN TUBUH
PENUNDUK
TENAGA BATIN
KETAHANAN TUBUH BADAN
KALIS SANTAU ILMU HITAM

ASSALAMUALALIKUM W.B.T DIUCAPKAN KEPADA PARA PEMINAT DAN PENGUMPUL BARANGAN MISTIK

BESI LELEH

DIKATAKAN SEBAGAI "RAJA BATU PERMATA" OLEH KEBANYAKAN PENGAMAL PERUBATAN DAN AHLI KEBATINAN KERANA SEGALA KHASIAT YANG ADA PADA BATU PERMATA TERKANDUNG DIDALAMNYA

BERTINDAK SEBAGAI PENGHALAU MAKHLUK HALUS, PENDINDING SIHIR, MENGUATKAN SEMANGAT DIRI KETIKA KECEMASAN DAN KETAKUTAN, DIDALAM KEADAAN TERTENTU (FISABILILLAH) BADAN SESEORANG BOLEH MENJADI KEBAL DAN SEMUANYA INI DENGAN IZIN ALLAH SWT.

SEMUANYA BERGANTUNG KEPADA QADA DAN QADAR SERTA KESERASIAN PEMAKAI

BESI LELEH INI MEMPUNYAI KHASIAT TERTENTU TERUTAMA SEBAGAI PENAWAR RACUN GIGITAN BINATANG BERBISA.

DISAMPING ITU, GETARAN ZARAH-ZARAH YANG MEMBINA BESI LELEH INI PULA MAMPU MENGHASILKAN GELOMBANG YANG CUKUP BAIK DAN SERASI DENGAN TUBUH BADAN MANUSIA.

PEMBERAT PUKULAN SERTA PEMBISA PUKULAN.
KEBAL DARURAT.
PENDINDING SIHIR AMPUH.
PENAWAR RACUN HAIWAN
PENGARUH DIRI
PENGARUH KATA
PENGARUH FIKIRAN
TENAGA DALAMAN
KEKUATAN TUBUH
PENUNDUK
TENAGA BATIN
KETAHANAN TUBUH BADAN
KALIS SANTAU ILMU HITAM

MAKLUMAN!!!

FAHAMI HAKIKAT PEMAKAIAN BATU CINCIN DAN PERMATA

Sebagai seorang muslim kita mesti meletakkan 100% pergantungan kita kepada Allah SWT. Tidak ada sesuatu pun yang dapat mendatangkan kebaikan kecuali dengan izin Allah dan tiada suatupun yang bisa membawa mudharat melainkan dengan izin Allah jua. Pemakaian dan penggunaan batu ataupun apa saja benda-benda yang mempunyai kelebihan padanya (dengan izin Allah) adalah tidak salah, akan tetapi mestilah benar-benar/ sungguh difahami dan yakin akan hakikat penggunaan / pemakaiannya.

Pemakaian dan penggunaan batu hanyalah salah satu cara/ usaha untuk mencapai tujuan masing-masing. Sama juga dengan penggunaan ubat (ubat dari hospital atau ubat tradisional dari akar-akar kayu) apabila kita mengalami sakit kepala atau sakit-sakit lain. Kita hanya berusaha dengan kelebihan/ sifat yang ada pada ubat tersebut untuk menghilangkan sakit tetapi kuasa untuk meyembuhkan adalah dalam kekuasaan Allah, jika Allah mahu nescaya sembuhlah kita dari sakit dan begitulah juga sebaliknya.

Batu atau kayu atau apa-apa saja benda yang istimewa adalah anugerah Allah yang sememangnya tidak sia-sia penciptaannya.Seperti garam yang bersifat masin, begitulah juga batu-batu yang istimewa ini bersifat dengan sifat yang wujud padanya masing-masing. Hanya orang yang tahu (berilmu) sahaja yang dapat mengambil manafaat daripadanya. Silalah fahami bahawa Batu-batu tersebut tidak mempunyai kuasa. Batu-batu tersebut hanyalah mempunyai kelebihan/ keistimewaan dengan sifat yang ada padanya tetapi kuasa mutlak adalah ditangan Allah. Jadi janganlah lari daripada penggantungan kita sepenuhnya kepada Allah jua. Semoga anda semua mendapat kefahaman yang sungguh tentang hakikat pemakaian batu permata dan beroleh kejayaan dalam cita-cita serta tujuan anda selagi anda tetap diatas jalan Allah. Amin.

WHATSAPP JIKA TUAN2 BERMINAT.
www.wasap.my/60125329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

TERAS KAYU MENANG

CINCIN BATU SISIK NAGA HIJAU ASLI

BATU FOSIL KELOR ASLI. KAYU JADI BATU.

Batu serai bunian berubah warna

CINCIN PERAK TERAS KENAUNG HITAM ASLI