Ebook ilmu pemanis diri

E-BOOK ILMU PEMANIS LENGKAP

"...mempunyai 2 tajuk utama, 6 tajuk besar, 27 tajuk sampingan, 26 tajuk kecil, 96 jenis ilmu pemanis dan 101 jenis ilmu pesona diri sebagai pelengkap."

SIAPA YANG PATUT MEMILIKI EBOOK INI?

Ebook Ilmu Pemanis ini adalah untuk:-

1. Semua individu yang boleh digelar “ketua” (leader) dalam masyarakat, baik apa pun jawatan atau panggilan anda. Seperti guru dan jurulatih (instruktor) seni silat atau beladiri lain yang mempunyai anak buah yang ramai, para pengamal pengubatan secara batin yang mempunyai anak-anak murid. Pengetua, ketua kampung, ketua kelas, pengerusi sesebuah pertubuhan, malah ketua keluarga sekalipun. Ringkasnya, sesiapa sahaja yang boleh digelar “ketua” baik dalam komuniti besar mahupun komuniti kecil. Ebook Ilmu Pemanis ini adalah untuk kewibaan dan karisma diri anda di mata anak-anak buah mahupun di mata masyarakat kerana siapa anda di mata masyarakat akan ditentukan oleh kewibawaan dan karisma yang ada pada anda.

2. Semua individu yang mendapat perhatian masyarakat di sekeliling dan sering tampil di khalayak ramai seperti penyanyi, pelakon, usahawan berjaya yang selalu memberi ceramah-ceramah motivasi, fasilitator-fasilitator walau apa pun jurusan yang anda sampaikan dan seumpamanya. Ringkasnya, sesiapa sahaja yang sering mendapat perhatian masyarakat. Ebook Ilmu Pemanis ini adalah untuk ketrampilan anda, untuk meningkatkan ‘aura’ dan pesona anda di kalangan masyarakat yang memandang.

3. Isteri-ister atau suami-suami yang ingin dicintai, disayangi, dihormati dan sanjungi oleh suami atau isteri masing-masing. Ebook Ilmu Pemanis ini, sekiranya anda mempelajari, menghayati seterusnya mengamalkan dengan hati yang ikhlas, insyaallah apa yang anda inginkan akan menjadi kenyataan. Anda akan selalu “bercahaya di mata orang” dan mempunyai “aura” yang tersendiri. Ia adalah salah satu daripada ikhtiar yang boleh anda lakukan.

4. Lelaki atau wanita yang masih tercari-cari kekasih hati, walaupun umur telah meningkat tetapi tidak juga mendapat kekasih pujaan hati. Ebook Ilmu Pemanis ini mampu membantu anda untuk memenuhi impian tersebut. Apa yang penting adalah anda mempelajarinya, menghayatinya, faham dan mengamalkannya dengan ikhlas. Insyaallah akan berhasil.

5. Lelaki atau wanita yang bermasalah dalam mendapat perhatian dan kasih sayang baik daripada tunang, kekasih, keluarga, saudara-mara, jiran tetangga, sahabat sepejabat atau seumpamanya. Insyaallah, ilmu pengetahuan yang bakal anda pelajari ini akan dapat membantu.

6. Suami-suami yang berpoligami (berkahwin lebih daripada satu) iaitu untuk menjadikan isteri-isteri anda sentiasa setia bersama anda, menghormati anda dan tidak berlaku curang. Ia adalah untukkesejahteraan rumah-tangga. Tidak perlu anda berbelanja besar pergi “berubat” sedangkan anda sendiri akan mampu melakukannya setelah mempelajarinya sendiri. Namun perlu diingatkan bahawa, ilmu pengetahuan seumpama ini bukanlah untuk kepentingan diri sendiri dan kerana nafsu semata-mata, hati perlu ikhlas dan bukan berniat di sebaliknya.

7. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup berfikiran terbuka dan sanggup berminda optimistik, tiada memandang sesuatu di sudut negatif semata-mata, termasuklah berkaitan dengan ilmu-ilmu pemanis yang akan diketengahkan ini. Anda perlu faham bahawa baik dan buruk itu ada di mana-mana dan begitu jugalah dalam soal ini. Sebenarnya, individu itu sendirilah yang akan menentukan jalan yang akan dilaluinya nanti berpandukan apa jua ilmu pengetahuan yang telah dipelajari, sama ada untuk kebaikan ataupun kejahatan.

8. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin memahami rahsia-rahsia ilmu pemanis dan pesona diri yang sememangnya telah wujud sejak zaman dahulukala lagi dan sanggup faham bahawa ilmu pengetahuan seumpama itu sebenarnya masih ada dan tersimpan di dada golongan tertentu dalam masyarakat kita.

9. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuka minda dan hati untuk memahami ilmu pemanis dan pesona diri tanpa membuat kesimpulan awal tentangnya (selalunya kesimpulan negatif). Bak kata orang, “Hanya jauhari yang mengenal maknikam” dan “Tak kenal maka tak cinta”.

10. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang ingin mempelajari dengan pantas selok-belok ilmu pemanis dan pesona diri tanpa perlu pergi merantau ke seluruh ceruk rantau semata-mata ingin mempelajari, seterusnya menguasai ilmu-ilmu pengetahuan seumpama itu yang amat jarang didedahkan.

11. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang mengakui bahawa ilmu Allah itu amat luas dan tidak sekali berfikir secara negatif dengan keegoan bahawa tiada wujud ilmu pengetahuan seperti yang bakal dinyatakan.

12. Sesiapa sahaja (di kalangan anda) yang sanggup membuang jauh keegoan dan membuka hati untuk berkongsi ilmu pengetahuan sesama manusia, sesungguhnya ilmu Allah sangat luas.

www.wasap.my/60125329588

FAEDAH-FAEDAH EBOOK ILMU PEMANIS UNTUK ANDA

Berikut disenaraikan faedah-faedah yang akan anda perolehi dengan memiliki ebook Ilmu Pemanis ini:-

ANDA AKAN KELIHATAN CANTIK, MENAWAN, TAMPAN DAN BERWIBAWA DENGAN AURA YANG TERSENDIRI

* Dengan mempelajari dan menguasai segala aspek ilmu pemanis serta ilmu pesona diri (sebagaimana yang terkandung di dalam ebook ini), anda akan sentiasa kelihatan cantik, menawan, tanpan dan berwibawa dengan aura yang tersendiri. Orang-orang di sekeliling anda akan merasa senang sentiasa dan tenang apabila berada di sini anda.

HIDUP ANDA TIDAK AKAN KESEORANGAN LAGI KERANA ANDA AKAN SENTIASA INGIN DIDEKATI

* Anda tidak akan hidup sendiri dan tidak akan keseorangan lagi kerana anda akan sentiasa ingin didekati oleh sesiapa juga di sekeliling anda. Diri anda umpama sebuah magnet yang boleh menarik orang-orang di sekeliling anda untuk mendekati. Sesiapa sahaja ingin menjadi kawan, ingin mengenali anda, malah ingin menjadi kekasih hati anda sekalipun kerana aura yang terpancar pada wajah dan tubuh badan anda tiada terpandang di mana-mana. Anda akan faham setelah anda mengalaminya sendiri.

www.wasap.my/60125329588

SEMUA ORANG AKAN KAGUM DENGAN KEINDAHAN YANG ADA PADA WAJAH DAN DIRI ANDA

* Ilmu pemanis dan ilmu pesona diri mempunyai cabang-cabang dan jenis-jenis yang tertentu. Setelah anda mempelajari dan kemudian menguasainya, semua orang akan merasa kagum dengan keindahan-keindahan yang ada pada wajah dan diri anda walaupun selama ini perkara tersebut belum pernah terjadi pada anda. Semua orang akan kagum dengan keindahan-keindahan yang ada pada wajah dan diri anda. Sekiranya anda wanita (tak kira sama ada anda gadis muda, pertengahan umur, janda muda, janda beranak 3 atau wanita berumur), mereka tetap terpegun memerhatikan anda. Kelembutan, tutur kata, senyuman manis di bibir nan ayu, sungguh cantik dan jelita. Oh!.. sungguh indahnya anda. Sekiranya anda seorang pria (tak kira sama ada anda anak muda, pertengahan umur, duda beranak 4 atau telah berumur), para wanita akan tertawan melihat anda. Penuh perkasa, penuh karisma, hebat sekali.. penuh wibawa seorang pria sejati.

SEMUA BERKAITAN ANDA AKAN DISENANGI OLEH ORANG-ORANG DI SEKELILING ANDA

* Tidak kira siapa anda, memiliki jawatan tinggi ataupun rendah, pekerja biasa atau kerja sendiri, siapa pun anda tetap akan disenangi. Semua berkaitan anda akan disenangi oleh orang-orang di sekeliling anda. Jika anda pekerja, anda akan disenangi oleh majikan, jika anda pelajar, anda akan disenangi oleh guru-guru, jika anda isteri, anda akan disenangi oleh suami, jika anda menghadiri temuduga, anda akan disenangi oleh penemuduga. Jika anda selalu disenangi, segala-gala urusan yang ingin anda lakukan pun akan menjadi mudah.

www.wasap.my/60125329588

KEKASIH ATAU ISTERI/ SUAMI AKAN LEBIH MENYAYANGI, MENGHORMATI DAN MENYANJUNGI ANDA

* Dengan mempelajari dan menguasai amalan-amalan ilmu pemanis dan ilmu-ilmu pesona diri, kekasih atau isteri/ suami akan lebih menyayangi, menghormati dan menyanjungi diri anda. Ketiadaan anda walaupun sekejap akan menjadikan mereka tidak tenteram. Kekasih anda, isteri atau suami anda tidak akan rela kehilangan anda dan selalu ingin dekat dengan anda. Anda dan pasangan anda akan sentiasa hidup dalam kasih sayang dan penuh setia sehidup semati.

ANDA BAKAL MEMILIKI ILMU PENGETAHUAN YANG AMAT BEHARGA WARISAN TURUN-TEMURUN SEJAK DAHULUKALA

* Anda bakal mengetahui dan memiliki ilmu pengetahuan yang amat beharga warisan turun-temurun sejak dahulukala lagi. Sebuah warisan yang hampir pupus oleh arus pemodenan. Inilah satu-satunya peluang anda untuk menguasai, memahami dan menikmatinya. Setelah anda mempelajarinya (ilmu-ilmu pemanis dan pesona diri yang terkandung di dalam ebook ini), barulah anda faham kenapa orang-orang tua zaman dahulu hayat mereka lebih panjang, awet muda walaupun umur telah meningkat, kurang mendapat penyakit dan seumpamanya jika dibandingkan dengan generasi-generasi sekarang yang serba moden. Itu adalah salah satu petuanya, melalui amalan ilmu pemanis dan pesona diri (termasuk awet muda).

ANDA TIDAK PERLU BERBELANJA BESAR UNTUK MEMBELI ALATAN KOSMETIK YANG MAHAL-MAHAL ATAU MEMBUAT RAWATAN RIBUAN RINGGIT

* Dengan mempelajari, mengamalkan dan menguasai ilmu-ilmu pemanis (dan pesona diri) yang terdapat di dalam ebook ini, anda tidaklah perlu berbelanja besar untuk membeli alatan kosmetik yang mahal-mahal atau membuat rawatan untuk kecantikan yang mencecah ribuan ringgit. Tahukah anda? Air sembahyang saya jadikan contoh. Ia adalah salah satu kaedah mengekalkan awet muda dan pemanis sekaligus (juga terkandung di dalam ebook ini). Dapatkah anda membezakan wajah dan seri yang ada pada orang-orang yang kerap mengambil air sembahyang? Bandingkan dengan orang-orang yang tidak pernah bersembahyang. Adakah anda perasan akan perbezaannya? Anda akan lebih memahami dengan mempelajari segala yang terkandung di dalam ebook ini nanti.

MENAMBAH KEYAKINAN PADA DIRI SENDIRI UNTUK BERHADAPAN DENGAN MASYARAKAT

* Keyakinan anda pada diri sendiri akan meningkat melalui penguasaan amalan-amalan yang terkandung di dalam ebook ini. Jika anda guru, pelajaran yang anda berikan akan menjadi lebih efektif kerana perkataan anda akan didengar. Jika anda seorang penyanyi atau pelakon, nyanyian dan lakonan anda akan dihayati. Begitu mengasyikkan buat penonton. Jika anda adalah usahawan berjaya yang mempunyai anak buah yang ramai dan merupakan ketua (leader) usahawan-usahawan lain, kewibawaan dan karisma anda akan menyerlah. Begitulah seterusnya. Semuanya akan anda pelajari melalui ebook yang jarang didapati ini nanti.

MENJADIKAN ANDA SENTIASA CERIA DAN BERSEMANGAT SETIAP HARI

* Ilmu-ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam ebook ini, jika anda pelajari, amalkan dan kuasai sehingga sebati dengan diri anda, ia akan menjadikan anda sentiasa ceria dan bersemangat setia hari. Setiap urusan akan menjadi mudah kerana sesiapa sahaja yang berurusan dengan anda akan merasa mudah dan senang hati terhadap diri anda. Keceriaan yang lahir daripada amalan yang berterusan akan menjadikan anda sukar untuk dimamah usia. Walaupun umur meningkat, namun anda tetap nampak muda diwajah dan tubuh badan. Zahir dan batin akan sentiasa muda, penyakit mudah disembuhkan  kerana hati selalu senang.

ANAK-ANAK AKAN MENYIMPAN HARAPAN UNTUK MENGIKUT JEJAK LANGKAH ANDA

* Sekiranya anda memiliki ilmu pengetahuan dan amalan yang hebat, pengalaman yang mendalam bagaimana menguasai ilmu-ilmu pemanis serta ilmu-ilmu pesona diri yang amat jarang dimiliki dan kebolehan menjadikan diri sentiasa disenangi dan nampak manis menawan sentiasa, sudah tentu anak-anak anda akan menyimpan impian untuk mengikut jejak langkah anda suatu hari nanti. Mereka tentu ingin menjadi sehebat anda suatu hari nanti.

MASYARAKAT DI SEKELILING AKAN MENGHORMATI DAN MENYANJUNGI ANDA

* Anda akan disegani, dihormati dan disanjungi oleh masyarakat di sekeliling. Kerana anda memiliki apa yang tidak dimiliki oleh kebanyakan orang. Anda punya ilmu pengetahuan dan amalan-amalan yang hebat, disenangi oleh semua orang dan sering mendapat perhatian ramai. Segala-gala berkenaan dengan anda cukup disenangi masyarakat dan tidak mustahil anda akan beroleh kebaikan daripada keadaan-keadaan tersebut.

ANDA AKAN MENJADI PAKAR RUJUK BAGI KAWAN-KAWAN ANDA DALAM HAL-EHWAL ILMU PEMANIS DAN PESONA DIRI

* Sudah pasti anda akan menjadi tempat rujukan utama kepada kawan-kawan anda apabila mereka  mula melihat perubahan anda dan mula menyedari kelebihan anda berkaitan dengan hal-ehwal ilmu pemanis dan pesona diri. Anda adalah orang yang berilmu pengetahuan tinggi bagi mereka, baik dari aspek ketrampilan luaran ataupun kebolehan dalaman. Anda akan menjadi pakar bagi mereka berkenaan dengan pelbagai permasalahan mereka.

SESIAPA SAHAJA AKAN MEMILIH UNTUK MENJADI KAWAN DAN BUKANNYA MENJADI LAWAN ANDA

* Dengan penampilan yang hebat, amat disenangi, berkarisma dan penuh keyakinan, sesiapa sahaja di sekeliling anda akan lebih suka memilih untuk menjadi kawan daripada menjadi lawan anda. Keadaan ini akan terjadi apabila mereka merasakan bahawa anda memiliki sesuatu yang lebih baik yang tiada pada mereka. Sama ada dari segi ilmu pengetahuan, kepimpinan, kekuatan, potensi atau seumpamanya. Ini kerana, anda kini telah memiliki "aura" yang tersendiri.

WHATSAPP JIKA TUAN2 BERMINAT.
www.wasap.my/60125329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

TERAS KAYU MENANG

Besi Leleh Ampuh Khasiat

CINCIN PERAK TERAS KENAUNG HITAM ASLI

BATU FOSIL KELOR ASLI. KAYU JADI BATU.

Batu serai bunian berubah warna

CINCIN BATU SISIK NAGA HIJAU ASLI