Cincin besi kuning batu badar besi asli

CINCIN BESI KUNING TEMPAHAN KHAS
BATU BADAR BESI ASLI.

KHASIAT:
TENAGA BADAN
MAMPU BERLAWAN
KEKUATAN TUBUH
PENUNDUK
TENAGA DALAMAN
KEBAL DARURAT

ASAL-USUL BATU BADAR BESI DALAM BATU

BADAR BESI YANG TERTANAM DALAM BATU INI DIMILIKI DENGAN PERTUKARAN DIALAM SEBELAH SANA DENGAN CARA GHAIB OLEH PEMILIK YANG INGIN MERAHSIAKAN NAMANYA ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU, MENGIKUT KATA BELIAU BEBERAPA ITEM MENJADI GALANG GANTI UNTUK BATU INI MENJADIKAN IANYA TAK TERNILAI DARI SEGI KESUKARAN UNTUK MENDAPATKANYA.

KHASIAT YANG TINGGI DIGABUNGKAN DENGAN PENGIKAT DARI BESI KUNING MENJADIKAN KHASIAT BERTAMBAH BERKALI GANDA SEHINGGA PEMILIK ASAL MERASAKAN PERBEZAAN YANG KETARA SELEPAS MEMILIKINYA SELAMA LEBIH 15 TAHUN.

CINCIN INI ANTARA KOLEKSI BELIAU YANG INGIN DILEPASKAN SELAIN DARIPADA SEBUTIR LAGI ADIK BERADIK BATU INI.

CINCIN INI AMAT SESUAI UNTUK AHLI POLITIK, PENGURUS SYARIKAT DAN KETUA ORGANISASI INI KERANA ANDA AKAN DIHORMATI DAN DIPATUHI.

MANAKALA BAGI PESILAT DAN PEGAWAI PENGUAT KUASA MENJADIKAN ANDA DIGERUNI DAN DIPATUHI SEWAKTU BERTUGAS ATAUPUN BERTARUNG..ALLAHUALLAM

KHASIAT BATU BADAR BESI

BATU INI BERGUNA UNTUK MENGELUARKAN UNSUR NEGATIF DALAM BADAN CONTOHNYA BAHAN TOKSIN DAN KOTORAN DANGAN CARA MELURUTKAN PADA SENDI DAN BAHAGIAN YANG DIKATAKAN BERMASALAH ATAU SAKIT.

IANYA JUGA MAMPU MENAKUTKAN MAKHLUK GHAIB YANG CUBA MENAKUTKAN KITA DENGAN TARIKAN MEDAN MAGNETIK YANG HALUS PADA UNSUR BATU SEMULA JADI INI DAN BATU INI BUKAN SEPERTI MAGNET BIASA DAN HANYA MELEKAT PADA MAGNET JUGA ADANYA...ALLAHHUALLAM.

PM 012-5329588 JIKA TUAN2 BERMINAT.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

TERAS KAYU MENANG

Besi Leleh Ampuh Khasiat

BATU FOSIL KELOR ASLI. KAYU JADI BATU.

BESI TOWO ASLI BESI LANGKA

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN PERAK TERAS KENAUNG HITAM ASLI