Geliga putera delima bara asli

GELIGA PUTERA DELIMA BARA ASLI BERKHADAM

HARGA MAHAR RM3XX SHJ.

KHASIAT AMPUH:
PENGASIHAN
PENYERI WAJAH
PENYERI DIRI
PENGARUH DIRI
PENGARUH KATA
PENGARUH FIKIRAN
KOLEKSI BERPROFIL TINGGI

SEDIKIT MAKLUMAT TENTANG GELIGA DELIMA BARA OLEH PEMILIKNYA

GELIGA RAJA DELIMA BARA INI BERASAL DARI ALAM GHAIB, MENGIKUT PEMILIKNYA BATU INI DITARIK DARI ALAM GHAIB DAN TELAH DILAKUKAN BERSAMA-SAMA TUAN GURU BELIAU DI KUALA LANGAT PADA MALAM JUMAAT 11 HB MAC 2011 BERSAMA 5 ORANG JEMAAH.

SEWAKTU RITUAL DIJALANKAN TUAN GURU BELIAU MEMBUAT PERTUKARAN DENGAN KERIS LAMA BERKHADAM DAN MANGKUK TEMBAGA ANTIK JUGA BERKHADAM UNTUK HADIAH YANG TIDAK DIKETAHUI PADA MULANYA DIHARAPKAN DUIT DARI ALAM GHAIB. SETELAH PERTUKARAN DIJALANKAN MEREKA MENDAPAT ARAHAN UNTUK PERGI KE POHON DUKU BERDEKATAN RUMAH TUAN GURU ITU UNTUK MENDAPATKAN DAUN YANG BERGUMPAL DIPOHON DUKU TERSEBUT.

NAMUN APABILA DIBUKA GUMPALAN DAUN TERSEBUT TERDAPAT SEBUTIR BATU DAN DIKENALI SEBAGAI BATU DELIMA BARA. MENGIKUT KISAH DAN SEJARAHNYA BATU DELIMA BARA MERUPAKAN BATU YANG DIMILIKI OLEH GOLONGAN BANGSAWAN DI ALAM GHAIB DAN MERUPAKAN BATU YANG MAMPU MENJADIKAN PEMILIKNYA MENJADI PERKASA DAN KUAT TENAGANYA DALAM MENETANG MUSUH DAN TAK MUDAH TUMBANG SEWAKTU BERTARUNG TENAGA.

DI ALAM GHAIB BAGI GOLONGAN BANGSAWANNYA KEKUATAN TENAGA MERUPAKAN SESUATU YANG PENTING SELAIN DARI PENDINDING UNTUK MENJAGA REPUTASINYA SEPERTI JUGA KITA MANUSIA BIASA..MENGIKUT KATA PEMILIKNYA JUGA BATU DELIMA BARA INI JUGA MEMILIKI KHADAM TERSENDIRI HANYA 1 KHADAMNYA NAMUN AMPUH DALAM KHASIAT KEKUATAN TENAGA DALAM DIRI BAGI PERSEDIAAN PERTARUNGAN UNTUK BERSILAT, PERTAHANAN DIRI DAN JUGA PENDINDING DIRI NAMUN NAMA KHADAMNYA DIRAHSIAKAN.

PM 012-5329588 JIKA TUAN2 BERMINAT.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

Batu serai bunian berubah warna

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

Besi Leleh Ampuh Khasiat

TERAS KAYU MENANG

CINCIN PERAK BATU MARJAN MERAH ASLI

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN BATU SISIK NAGA HIJAU ASLI