Geliga embun puteri sulong asli

GELIGA EMBUN PUTERI SULONG BERKHADAM HAK MILIK ALAM GHAIB. ASLI.

MAMPU BERUBAH DARI PUTIH MANJADI JERNIH

AMPUH UNTUK 7 KHASIAT TERTINGGI
PENGASIHAN
PEMANIS DIRI
PENGIKAT KASIH
PELARIS
PENAWAN
AWET MUDA
PENAWAR SERIBU PENYAKIT

ASSALAMUALALIKUM W.B.T DIUCAPKAN KEPADA PARA PEMINAT DAN PENGUMPUL BARANGAN MISTIK.

KAMI INGIN MEMAHARKAN BUNTAT EMBUN BERKHADAM DARI PENDITA ALAM GHAIB INI ATAS PERMINTAAN PEMILIKNYA, SEBELUM INI PERNAH MEMAHARKAN GELIGA DAN BATU DELIMA YANG MERUPAKAN MINAT DAN KOLEKSI PERIBADI BELIAU..

BUNTAT EMBUN BERKHADAM INI MAMPU BERTUKAR WARNA (SILA LIHAT GAMBAR DAN VIDEO DIATAS) DENGAN CARA MERENDAMNYA DALAM AIR ZAM ZAM.

FAHAMI HAKIKAT PEMAKAIAN BATU CINCIN DAN PERMATA

Sebagai seorang muslim kita mesti meletakkan 100% pergantungan kita kepada Allah SWT. Tidak ada sesuatu pun yang dapat mendatangkan kebaikan kecuali dengan izin Allah dan tiada suatupun yang bisa membawa mudharat melainkan dengan izin Allah jua. Pemakaian dan penggunaan batu ataupun apa saja benda-benda yang mempunyai kelebihan padanya (dengan izin Allah) adalah tidak salah, akan tetapi mestilah benar-benar/ sungguh difahami dan yakin akan hakikat penggunaan / pemakaiannya.

Pemakaian dan penggunaan batu hanyalah salah satu cara/ usaha untuk mencapai tujuan masing-masing. Sama juga dengan penggunaan ubat (ubat dari hospital atau ubat tradisional dari akar-akar kayu) apabila kita mengalami sakit kepala atau sakit-sakit lain. Kita hanya berusaha dengan kelebihan/ sifat yang ada pada ubat tersebut untuk menghilangkan sakit tetapi kuasa untuk meyembuhkan adalah dalam kekuasaan Allah, jika Allah mahu nescaya sembuhlah kita dari sakit dan begitulah juga sebaliknya.

Batu atau kayu atau apa-apa saja benda yang istimewa adalah anugerah Allah yang sememangnya tidak sia-sia penciptaannya. Seperti garam yang bersifat masin, begitulah juga batu-batu yang istimewa ini bersifat dengan sifat yang wujud padanya  masing-masing.  Hanya orang yang tahu (berilmu) sahaja yang dapat mengambil manafaat daripadanya. Silalah fahami bahawa Batu-batu tersebut tidak mempunyai kuasa. Batu-batu tersebut hanyalah mempunyai kelebihan/ keistimewaan dengan sifat yang ada padanya tetapi kuasa mutlak adalah ditangan Allah. Jadi janganlah lari daripada penggantungan kita sepenuhnya kepada Allah jua. Semoga anda semua mendapat kefahaman yang sungguh tentang hakikat pemakaian batu permata dan beroleh kejayaan dalam cita-cita serta tujuan anda selagi anda tetap diatas jalan Allah. Amin

SEDIKIT MAKLUMAT TENTANG BUNTAT EMBUN DARI ALAM GHAIB OLEH PEMILIKNYA

BUNTAT EMBUN INI DITEMUI DI POHON PISANG PADA SUATU PAGI DAN MERUPAKAN SEBUTIR BUNTAT YANG CERAH DAN BERSIH DITEMUI TANPA SENGAJA OLEH SAHABAT USTAZ YANG KEBETULAN MENGERJAKAN KEBUNNYA SEPERTI BIASA TERDAPAT BEBERAPA BUTIR BUNTAT INI DITEMUI BERSAMA.

BELIAU MEMBAWA BALIK KERUMAH UNTUK DITUNJUKKAN PADA ISTERINYA DAN AMAT MENGEJUTKAN APABILA BUNTAT INI BERUBAH DARI SEJERNIH AIR MENJADI WARNA PUTIH SEPERTI SUSU DAN MELIHATKAN KEGANJILAN YANG BERLAKU BELIAU SENDIRI BERJUMPA DENGAN YANG AHLI  UNTUK MELIHAT DAN MEMBERIKAN SEDIKIT PETUNJUK ADAKAH IANYA BUNTAT EMBUN YANG ASLI,

DAN MENGIKUT FIRASAT DAN PENGALAMAN USTAZ DIA MENGATAKAN DAN MENJELASKAN UNTUK MEMASTIKAN GELIGA EMBUN INI ADALH BATU ,BUNTAT ATAU GELIGA,BATU / GELIGA EMBUN INI SERING TERJUMPA PADA KETIKA DAN WAKTU YANG KITA TIDAK SANGKA-SANGKA.

BOLEH JADI MALAM ATAU PUN SIANG HARINYA BERGANTUNG PADA TUAH SESEORANG.KERAP TERJADI APABILA IANYA MAHUKAN DITEMUI OLEH MANUSIA IALAH PADA SUASANA YANG SEJUK TETAPI AMAN.ADA 2 HAL DISINI SAMA ADA YANG DITEMUI ITU GELIGA EMBUN ATAU BUNTAT EMBUN ATAU BATU EMBUN.GELIGA EMBUN BIASANYA DITEMUI DIDALAM TAKUNGAN AIR.

BUNTAT EMBUN BIASANYA DITEMUI DITUMBUHAN,BATU EMBUN BIASANYA DITEMUI MELATA. ADA JUGA WAKTUNYA BATU EMBUN INI DITEMUI DIBUCU ATAP IAITU IANYA JATUH DARI ATAP RUMAH DAN WARNANYA PULA ADA YANG KUNING CERAH DAN KEBIRUAN DAN MERAH JAMBU (PINK) TETAPI JARANG PULA YANG BERJUMPA DENGAN WARNA SEDEMIKIAN.

ADA JUGA PENDAPAT ORANG MENGATAKAN DARI BATU EMBUN / BUNTAT DAN GELIGA INILAH BERASALNYA BATU GELIGA YANG LAIN TERUTAMANYA YANG DITELAN OLEH HAIWAN, NAMUN INI HANYALAH TEORI SAHAJA JANGAN DIANGGAP IANYA BENAR DAN MUNGKIN ADA BENARNYA JUGA.

APABILA PIHAK KAMI MENILAI DAN MEMERIKSA DENGAN CARA GHAIB GELIGA INI MEMILIKI KHADAMNYA TERSENDIRI DAN AMAT AMPUH DALAM KHASIAT DIBAWAH

AMPUH KHASIAT TERTINGGI
PENGASIHAN
PEMANIS DIRI
PENGIKAT KASIH
PELARIS
PENAWAN
AWET MUDA
PENAWAR SERIBU PENYAKIT

UNTUK KETERANGAN LANJUT DAN INGIN BERBINCANG TENTANG MAHARNYA BOLEHLAH MENGHUBUNGI SAYA MELALUI LINK DIBAWAH.

http://indahmistik.wasap.my

KAMI BERBESAR HATI MEMAHARKAN BATU INI KEPADA PIHAK YANG MAMPU MENJAGA DAN TAHU AKAN KEGUNAANNYA ATAS MANFAAT KEBAIKAN BERSAMA.ALLAHUALAM.

HUBUNGI 012-5329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

TERAS KAYU MENANG

Besi Leleh Ampuh Khasiat

BATU FOSIL KELOR ASLI. KAYU JADI BATU.

BESI TOWO ASLI BESI LANGKA

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN PERAK TERAS KENAUNG HITAM ASLI