Geliga putera delima bara asli

GELIGA PUTERA DELIMA BARA ASLI BERKHADAM.

KHASIAT AMPUH:
PENGASIHAN
PENYERI WAJAH
PENYERI DIRI
PENGARUH DIRI
PENGARUH KATA
PENGARUH FIKIRAN
KOLEKSI BERPROFIL TINGGI

DIATAS PERMINTAAN PEMILIKNYA KAMI MEMAHARKAN GELIGA DELIMA BARA BUNIAN INI KEPADA  SESIAPA YANG BERMINAT.

SEDIKIT MAKLUMAT TENTANG GELIGA DELIMA BARA OLEH PEMILIKNYA

GELIGA RAJA DELIMA BARA INI BERASAL DARI ALAM GHAIB,MENGIKUT PEMILIKNYA BATU INI DITARIK DARI ALAM GHAIB DAN TELAH DILAKUKAN BERSAMA-SAMA TUAN GURU BELIAU DI KUALA LANGAT PADA MALAM JUMAAT 11 HB MAC 2011 BERSAMA 5 ORANG JEMAAH.

SEWAKTU RITUAL DIJALANKAN TUAN GURU BELIAU MEMBUAT PERTUKARAN DENGAN KERIS LAMA BERKHADAM DAN MANGKUK TEMBAGA ANTIK JUGA BERKHADAM UNTUK HADIAH YANG TIDAK DIKETAHUI PADA MULANYA DIHARAPKAN DUIT DARI ALAM GHAIB.

SETELAH PERTUKARAN DIJALANKAN MEREKA MENDAPAT ARAHAN UNTUK PERGI KE POHON DUKU BERDEKATAN RUMAH TUAN GURU ITU UNTUK MENDAPATKAN DAUN YANG BERGUMPAL DIPOHON DUKU TERSEBUT..NAMUN APABILA DIBUKA GUMPALAN DAUN TERSEBUT TERDAPAT SEBUTIR BATU DAN DIKENALI SEBAGAI BATU DELIMA BARA.

MENGIKUT KISAH DAN SEJARAHNYA BATU DELIMA BARA MERUPAKAN BATU YANG DIMILIKI OLEH GOLONGAN BANGSAWAN DI ALAM GHAIB DAN MERUPAKAN BATU YANG MAMPU MENJADIKAN PEMILIKNYA MENJADI PERKASA DAN KUAT TENAGANYA DALAM MENETANG MUSUH DAN TAK MUDAH TUMBANG SEWAKTU BERTARUNG TENAGA.

DI ALAM GHAIB BAGI GOLONGAN BANGSAWANNYA KEKUATAN TENAGA MERUPAKAN SESUATU YANG PENTING SELAIN DARI PENDINDING UNTUK MENJAGA REPUTASINYA SEPERTI JUGA KITA MANUSIA BIASA.

MENGIKUT KATA PEMILIKNYA JUGA BATU DELIMA BARA INI JUGA MEMILIKI KHADAM TERSENDIRI HANYA 1 KHADAMNYA NAMUN AMPUH DALAM KHASIAT KEKUATAN TENAGA DALAM DIRI BAGI PERSEDIAAN PERTARUNGAN UNTUK BERSILAT, PERTAHANAN DIRI DAN JUGA PENDINDING DIRI NAMUN NAMA KHADAMNYA DIRAHSIAKAN..

SETELAH DIPERSETUJUI BERSAMA JEMAAH YANG LAIN GELIGA INI INGIN DIMAHARKAN SUPAYA IANYA ADIL DAN MAHARNYA AKAN DIJADIKAN MODAL UNTUK MENCARI BARANGAN LAIN UNTUK DIBUAT PERTUKARAN DENGAN BARANGAN LAIN DI ALAM GHAIB ...ALLAHUALLAM...

SEKIRANYA TUAN2 BERMINAT BOLEH WHATSAPP SAYA DI:
http://indahmistik.wadap.my
Atau sms ke 012-5329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

IBU BESI KUNING 100% ASLI

99 mitos tentang kehamilan (230 muka surat)

Cincin ubi jadi batu petak

Tasbih akar bahar emas

CINCIN LARAK SALAH ASLI

Besi Leleh Ampuh Khasiat