Geliga maya pelangi asli alam ghaib

GELIGA MAYA PELANGI DARI ALAM GHAIB

HAK MILIK PENDITA ALAM GHAIB
BUTIR PERTAMA UNTUK DIMAHARKAN

AMPUH KHASIAT TERTINGGI
-PENGASIHAN
-PENYERI WAJAH
-PENGARUH
-TENAGA DALAMAN

UNTUK DIMAHAR SEGERA!!!

ASSALAMUALALIKUM W.B.T DIUCAPKAN KEPADA PARA PEMINAT DAN PENGUMPUL BARANGAN MISTIK

BATU INI BERASAL DARIPADA ALAM GHAIB DAN MERUPAKAN HAK MILIK PENDITA DIALAM GHAIB MERUPAKAN ANTARA KOLEKSI PEMILIKNYA SEORANG KOLEKTOR BATU MISTIK DAN LUAR BIASA SEBELUM INI PERNAH MEMAHARKAN BATU GADA PELANGI MILIK BELIAU DAN HARINI BELIAU INGIN PULA MEMAHARKAN GELIGA MAYA PELANGI.

BATU INI DIPEROLEHI DARI SEORANG RAKAN SEPEGURUAN SEWAKTU DI ZAMAN MUDANYA.DISINI PIHAK BELIAU MEMBERIKAN KEPERCAYAAN PADA PIHAK KAMI UNTUK MEMAHARKANYA.

SEBAGAI SEORANG ISLAM BELIAU BERHARAP PEMILIK BARU TIDAK TERLALU TAKSUB DENGAN KHASIAT YANG AKAN DIPERTURUNKAN PADA DIRINYA KERANA GELIGA INI ADALAH PERANTARA KHASIAT MANAKALA KEKUASAANNYA HANYA DATANG DARI ILAHI..ALLAHUALLAM..

GELIGA MAYA PELANGI

GELIGA MAYA PELANGI MERUPAKAN PERANTARA BAGI PENDITA DIALAM GHAIB SEBAGAI PERANTARA KEKUATAN DALAMAN DAN PEMIKIRAN SEBAGAI SEORANG CERDIK PANDAI DIALAMNYA MEMILIKI GELIGA INI ADALAH KELEBIHAN BAGI PENDITA DIALAM GHAIB.

PEMILIK MENYATAKAN GELIGA INI DITEBUS DENGAN PERTUKARAN YANG DIMINTA OLEH PEMILIK ASAL DAN HAMPIR MUSTAHIL UNTUK MEMENUHI PERMINTAANNYA KERANA IANYA TAK MELIBATKAN HARTA ATAUPUN WANG NAMUN IANYA DIARAHSIAKAN ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU.

KHASIAT YANG TINGGI YG DIMILIKI BATU INI AKAN BERUBAH-UBAH MENGIKUT KEADAAN KONDISI PEMILIKNYA INI BERMAKNA KHASIATNYA TAK HANYA YANG KAMI TULISKAN DIIKLAN KEMUNGKINAN LEBIH HEBAT BERGANTUNG PADA REZEKI PEMILIK BARU NAMUN YANG PENTING KITA IKHLAS DALAM MENGGUNAKAN KHASIATNYA INSYAALLAH

KHASIAT GELIGA MAYA PELANGI

BATU INI BERKHASIAT DALAM PERHUBUNGAN YANG MANA IANYA MAMPU MEMPERLIHATKAN DIRI PEMILIK BATU DIHORMATI DAN DIPANDANG TINGGI OLEH ORANG DISEKELILINGNYA.

SELAIN ITU MENGIKUT KATA PEMILIKNYA KITA AKAN SENTIASA KELIHATAN MESRA TANPA KITA SEDARI DAN INI MENJADIKAN KITA MUDAH DIRAPATI DAN DISENANGI.

WHATSAPP SEGERA DGN KLIK LINK DIBAWAH:
http://indahmistik.wasap.my

Atau wasup ke 012-5329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

Batu serai bunian berubah warna

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

Besi Leleh Ampuh Khasiat

TERAS KAYU MENANG

CINCIN PERAK BATU MARJAN MERAH ASLI

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN BATU SISIK NAGA HIJAU ASLI