Keris wangi kulonprogo 3 beradik

KERIS RUNCING WANGI KULONPROGO LAMA 3 BERADIK SAIZ 6 INCI,5 INCI DAN 4 INCI. HULU TARING BUAYA PUTIH.
HARGA: RM9XX

BERTAKHTAKAN DELIMA BUNIAN DARI ALAM GHAIB
BERKHADAM.

HAK MILIK ALAM GHAIB
USIA 300 TAHUN

KERIS KECIL WANGI BERDIRI BERKHADAM
WARISAN KETURUNAN

KHASIAT TERTINGGI
MAMPU BERLAWAN
PENGARUH FIKIRAN
TENAGA DALAMAN
TENAGA BATIN
TENAGA BADAN
KEKUATAN TUBUH
PENUNDUK
KEBAL DARURAT
KETAHANAN LUKA

ASSALAMUALALIKUM W.B.T DIUCAPKAN KEPADA PARA PEMINAT DAN PENGUMPUL BARANGAN MISTIK

HARI INI KAMI INGIN MEMAHARKAN KERIS KECIL 3 BERADIK BERKHADAM USIA 300 TAHUN INI ATAS PERMINTAAN PEMILIKNYA.

BELIAU SEKALI LAGI MEMBERI TANGGUNGJAWAB KEPADA KAMI UNTUK MEMAHARKAN KOLEKSI KETIGA KERIS KECIL KULONPROGO 3 BERADIK KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT.

KERIS INI MERUPAKAN KOLEKSI KETIGA DARIPADA PEMILIK YANG SAMA DAN CUMA KERIS KECIL LEBIH UNIK DAN LEBIH KECIL DAN YANG PALING MENARIKNYA IANYA ADALAH KERIS 3 BERADIK YANG AMAT SUKAR DICARI DENGAN HULU KAYU, MATA WANGI DAN JUGA MAMPU BERDIRI DAN LEBIH-LEBIH LAGI BERKHADAM.

KERIS INI TELAH DIMILIKI OLEH BELIAU LEBIH 9 TAHUN LAMANYA DAN TELAH DITEBUS DARIPADA SEORANG SAHABAT BELIAU YANG MERUPAKAN SEORANG KOLEKTOR BARANGAN MISTIK.

PEMILIKNYA MERUPAKAN WARIS YANG KE5 DARI KETURUNAN PAHLAWAN KULONPROGO YANG PADA MASA KINI HANYA 3 ORANG SAHAJA WARIS YANG MASIH HIDUP,KERIS KECIL INI MERUPAKAN ANTARA KOLEKSI KERIS MILIK MOYANGNYA SEWAKTU HAYATNYA SEBAGAI PAHLAWAN DIDAERAHNYA..

MENGIKUT KISAH WARISNYA INI KERIS INI DIPERBUAT DAN DIHASILKAN UNTUK MELINDUNGI DIRI DARI KECEDERAAN,SANTAU,PENDINDING DAN PELBAGAI LAGI KHASIAT KAGI.

KERIS INI DIHASILKAN DARI 7 JENIS BESI ANTARANYA BESI WAJA, IBU BESI, BESI LINTAH, BESI PUTIH, BESI MATEORITE,TERAS BADAR BESI DAN PAKU TIANG SERI..IANYA DIHASILKAN OLEH TUKANG MAHIR DIDAERAH KULONPROGO YANG MERUPAKAN TUKANG DIRAJA PADA WAKTU ITU SERINGKALI MENERIMA TEMPAHAN DARI GOLONGAN DIRAJA SERTA BANGSAWAN.

MANAKALA SARUNGNYA DARI KAYU TERAS KEMUNING DAN YANG PALING MENARIK DAN KUAT KHASIATNYA IALAH HULUNYA DIPERBUAT DARI KAIN CINDAI YANG DILILIT DAN DI SAPUKAN DENGAN DAMAR GETAH POKOK KEMUNING BESERTA DITAKHTAKAN DENGAN BATU DELIMA BUNIAN YANG DIKATAKAN DIPEROLEHI OLEH MOYANG SEWAKTU BETAPA DI TEMPAT PERGURUANYA YANG DIPERCAYAI DELIMA BUNIAN ASLI.

KOMBINASI BAHAN DAN ITEM MISTIK INI MEMBERIKAN KHASIAT YANG TINGGI.

PENGHASILAN KERIS SEDEMIKIAN RUPA ATAS PERMINTAAN MOYANGNYA KERANA KERIS INI DIHASILKAN ATAS KEPERLUAN PENJAGA DIRI DAN KELUARGA SEWAKTU BERTARUNG DAN MERANTAU JAUH KEDALAM HUTAN.

CUKUP AMPUH DIJADIKAN PENDAMPING DIRI DARI MALAPETAKA DAN HASAD DENGKI, MALAH MAMPU KEBAL DARURAT SEKIRANYA KITA IKHLAS..

SETELAH DIPERIKSA OLEH PAKAR PERUBATAN KAMI KERIS KECIL INI BERKHADAM PERINGKAT TERTINGGI JIN ISLAM YANG DIKENALPASTI.

MENGAPA ANDA PERLU MENDAPATKAN KERIS INI:

1. KERIS KECIL INI ADALAH KERIS ANTIK YANG BERUSIA LEBIH 300 TAHUN DAN BERKHADAM KERIS MAMPU BERDIRI SEPERTI DIDALAM GAMBAR.

2. KERIS KECIL WARISAN DARI KETURUNAN PAHLAWAN KULONPROGO..

3. UNTUK PELABURAN YANG MENGUNTUNGKAN HARGA PASARAN KERIS KECIL ANTIK SEPERTI INI MENCECAH PULUHAN RIBU RINGGIT.

4. KHASIAT DAN KEAMPUHAN MATA RENCONG INI AKAN MENJADI KAN PEMILIKNYA MEMILIKI KEHEBATAN PENDINDING DIRI YANG LEBIH KUAT,PEMAMPAN DIRI DARI MUSUH DAN YANG PALING PENTING MENJADI PENGGERUN PADA MUSUH.

WHATSAPP JIKA TUAN2 BERMINAT.
www.wasap.my/60125329588

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

TERAS KAYU MENANG

Besi Leleh Ampuh Khasiat

BATU FOSIL KELOR ASLI. KAYU JADI BATU.

BESI TOWO ASLI BESI LANGKA

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

CINCIN PERAK TERAS KENAUNG HITAM ASLI