Cincin Batu Delima Bintang


CINCIN BATU DELIMA BINTANG 

BATU INI DIOLAH OLEH TUKANG CINCIN DAN MENGHASILKAN KILAUAN REFLEKSI CAHAYA YAN MEMECAHKAN IANYA EMPAT BAHAGIAN YANG MENYERUPAI BINTANG DAN BATU RUBY ASLI INI DIGILAP KEMAS SELAMA 2 HARI UNTUK MENDAPATKAN KILAUAN YANG HALUS DAN TAJAM APABILA TERKENA PANCARAN CAHAYA KETEPATAN GARISAN CAHAYA ITU MENGAMBARKAN KEASLIAN DAN KETINGGIAN KETUKANGAN BATU YANG MENJADIKAN BATU INI BERNILAI RIBUAN RINGGIT..

-ASAL USUL BATU INI ADALAH SAMA DENGAN ASALNYA BATU DELIMA DIMANA IANYA TERTANAM RIBUAN KAKI DI DALAM BUMI..HAMPIR KEDALAMAN INTAN BERLIAN,,..

-DIPASARAN NILAI BATU DELIMA BITANG YANG SUDAH DI BENTUK SEPERTI INI MENCECAH RIBUAN HINGGA RATUSAN RIBUAN RINGGIT SEKIRANYA IANYA DI BENTUK DAN DIGILAP DENGAN BETUL DAN KEMAS...

-KAMI  SEBAGAI PENIAGA INGIN BERKONGSI KEINDAHAN BATU INI UNTUK TATAPAN UMUM DAN SEKIRANYA ANDA BERMINAT BOLEHLAH BERHUBUNG DENGAN KAMI.

KHASIAT DAN KEINDAHAN BATU DELIMA BINTANG 

- BATU YANG MEMANCARKAN AURA DIRI SIPEMAKAI DAN MENJADI PENARIK PADA ORANG LAIN..

- KHASIAT DAN KEINDAHAN YANG SEMULA JADI MERUPAKAN JANAAN DARI CAHAYA MATAHARI YANG MENJADIKAN BATU INI MEMANCARKAN KUASANYA DENGAN TITIK TENGAH PANCARAN BINTANG HASILAN DARI PANAHAN MATAHARI...

PM 012-5329588 UNTUK DAPATKAN HARGA MAHAR.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

CARA KILATKAN BATU CINCIN AGAR TETAP BERSINAR

BESI TOWO ASLI RAJA BESI IBU KURSANI

CINCIN PERAK BATU AKIK KARANG NUNGGAL

BESI KURSANI ASLI

Besi Leleh Ampuh Khasiat

Batu serai bunian berubah warna

TERAS KAYU MENANG

TONGKAT KAYU TERAS IBOR

FOSIL KAYU MALAM ASLI